Home » Wachtlijst

Wachtlijst

Vanwege de vele vraag naar jonge konijnen werken we met een wachtlijst, wanneer u graag één of twee jonge konijnen aan zou willen schaffen dient u zich hiervoor in te schrijven. Voordat u zich inschrijft raad ik u aan eerst de pagina met alle verkoopinformatie goed door te lezen.

 

Hoe werkt het?

Wanneer u zich inschrijft voor de wachtlijst heeft u eerste keuze uit de nesten na de wachtenden voor u. Nadat u zich heeft ingeschreven voor de wachtlijst ontvangt u een bevestigingsmail en krijgt u toegang tot de externe site www.wachtlijst-bramsrabbits.nl, op deze website kunt u de wachtlijst bekijken en is ook uitgebreide informatie te vinden over hoe de wachtlijst exact werkt. Zodra er nieuwe nesten beschikbaar zijn ontvangt u een mail, u heeft dan een aantal dagen de tijd om uw voorkeur(en) voor een jong konijn door te geven. Nadat alle wachtenden hun voorkeur(en) door hebben gegeven worden de jonge konijnen 'verdeeld' op volgorde van de wachtlijst. De kosten voor een plek op de wachtlijst bedragen €5,- per konijn. Wanneer u besluit toch geen konijn te kopen bij BramsRabbits wordt de €5,- niet terugbetaald. Aan de inschrijving van de wachtlijst zitten kosten verbonden zodat wij zeker weten hoeveel serieuze wachtenden er daadwerkelijk zijn. Hiermee wordt grotendeels voorkomen dat mensen zich vrijblijvend inschrijven, waardoor wij voor u een reële inschatting kunnen maken van de verwachte wachttijd. U kunt zolang op de lijst blijven staan als u wilt en u hoeft pas op de nesten te reageren als er een jong konijn bij zit dat u aanspreekt.

 

Via onderstaand contactformulier kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst, mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanvraag Wachtplek