Wachtlijst

Vanwege de vele vraag naar jonge konijnen werken we vaak met een wachtlijst, wanneer u later dit jaar graag jonge konijnen aan zou willen schaffen kunt u zich hiervoor inschrijven. Voordat u zich inschrijft raad ik u aan eerst de pagina met alle verkoopinformatie goed door te lezen. Bent u op korte termijn op zoek naar konijnen? U kunt dan een kijkje nemen op de pagina 'actueel aanbod'. Als op de pagina 'actueel aanbod' geen konijnen beschikbaar zijn, of wanneer er geen konijnen beschikbaar zijn die u aanspreken kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst via deze pagina.

 

Hoe werkt het?

Wanneer u zich inschrijft voor de wachtlijst heeft u eerste keuze uit de nesten na de wachtenden voor u. Nadat u zich heeft ingeschreven voor de wachtlijst ontvangt u een bevestigingsmail en krijgt u toegang tot de externe site www.wachtlijst-bramsrabbits.nl, op deze site kunt u de wachtlijst bekijken en is ook uitgebreide informatie te vinden over hoe de wachtlijst exact werkt. Zodra er nieuwe nesten beschikbaar zijn ontvangt u een mail, u heeft dan een aantal dagen de tijd om uw voorkeur(en) voor een jong konijn door te geven. Alle jonge konijnen komen individueel met met meerdere foto's op de site, hierop kunt u uw voorkeuren baseren. Nadat alle wachtenden hun voorkeur(en) door hebben gegeven worden de jonge konijnen 'verdeeld' op volgorde van de wachtlijst. Er wordt daarbij alleen gekeken naar konijnen die u als voorkeur door heeft gegeven, een konijn dat niet uw voorkeur heeft wordt niet voor u gereserveerd.

 

De kosten voor een plek op de wachtlijst bedragen €5,- per konijn. Wanneer u besluit toch geen konijn te kopen bij BramsRabbits wordt de €5,- niet terugbetaald. Aan de inschrijving van de wachtlijst zitten kosten verbonden zodat wij zeker weten hoeveel serieuze wachtenden er daadwerkelijk zijn. Hiermee wordt grotendeels voorkomen dat mensen zich vrijblijvend inschrijven, waardoor wij voor u een reële inschatting kunnen maken van de verwachte wachttijd. Wanneer u een konijn reserveert worden de kosten voor de wachtlijst van het aankoopbedrag afgetrokken. U kunt zolang op de lijst blijven staan als u wilt en u hoeft pas op de nesten te reageren als er een jong konijn bij zit dat u aanspreekt. 

 

Samengevat ziet de procedure voor de wachtlijst er als volgt uit:

Stap 1: U schrijft zich in voor de wachtlijst via onderstaand formulier

Stap 2: U wacht een aantal dagen op een bevestiging per mail, waarin wordt uitgelegd hoe u de kosten voor de wachtlijst kunt betalen en via deze mail krijgt u toegang tot de externe website voor wachtenden op de lijst: www.wachtlijst-bramsrabbits.nl

Stap 3: Na uw betaling wordt u op de wachtlijst geplaatst zodra de wachtlijst geüpdatet wordt.

Stap 4: Zodra er jonge konijnen vrij komen voor reservering ontvangt u bericht per mail. De jonge konijnen komen dan individueel met foto's op de site en zijn genummerd. U kunt dan uw voorkeuren doorgeven door een lijstje te maken met de jonge konijnen waar u interesse in zou hebben.

Stap 5: De termijn voor het doorgeven van voorkeuren is verstreken. Er wordt gekeken naar de voorkeuren van de wachtenden voor u en vervolgens naar uw voorkeuren. Wanneer er van uw voorkeuren nog een jong konijn vrij is voor reservering wordt dit konijn voor u gereserveerd. Indien dit niet het geval is begint u weer bij stap 4.

 

Via onderstaand contactformulier kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst, mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanvraag Wachtplek