Home » Actueel aanbod

Actueel aanbod

Er zijn momenteel meerdere koppels beschikbaar voor reservering. De koppels bestaan uit een gecastreerde ram + voedster, of twee gecastreerde rammen. Alle koppels mogen verhuizen vanaf 28 oktober. Mocht u een van deze koppels willen reserveren dan is dit mogelijk via het reserveringsformulier onderaan deze pagina. Bij vragen over de koppels of over het aanschaffen van konijnen kunt u altijd contact opnemen via whatsapp of mail. Staat er geen koppel bij dat u aanspreekt? Dan kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst.

Beschikbare koppels


Koppel 27 (Voorlopig gereserveerd)

Koppel 27

Ras: Nederlandse Hangoordwerg 

Kleurslag: Havanna bont en havanna zilvervos

Geslacht: Ram + Ram

Geboortedatum: 02-06-2021 

Dit koppel mag direct verhuizen! Beide rammen zijn gecastreerd en aan elkaar gekoppeld.


Reserveren

Via onderstaand formulier is het mogelijk om uw interesse kenbaar te maken voor een van de koppels. Wanneer uw verzoek tot reservering is goedgekeurd, is het definitief mogelijk om het koppel te reserveren. U krijgt na het verzenden van het formulier binnen een dag bericht over de mogelijkheden. 

 

Omdat konijnen groepsdieren zijn verhuizen alle jonge konijnen per koppel in de combinatie gecastreerde ram + voedster, of twee gecastreerde rammen. Het is niet mogelijk om van een koppel een individueel konijn te reserveren en ook is het niet mogelijk om een combinatie te maken van verschillende koppels.

 

Voordat u onderstaand formulier invult is het goed om eerst de pagina met verkoopinformatie goed door te lezen, deze verkoopinformatie vindt u onder het kopje 'konijn aanschaffen'.

 

Reserveringsformulier

 

Uw adresgegevens

 

Het nummer van de konijnen of het konijn waarin u geïnteresserd bent, dit mogen ook meerdere koppels of konijnen zijn.

 

Als fokker vind ik het belangrijk dat de konijnen goed terechtkomen. Ik vraag u dan ook om een foto bij te voegen van het toekomstige verblijf van de konijnen en daarnaast zou het fijn zijn als u een korte toelichting zou willen geven over waaarom u graag konijnen als huisdier zou willen.