Actueel aanbod

Op deze pagina vindt u de beschikbare konijnen. De koppels bestaan uit een gecastreerde ram + voedster, of twee gecastreerde rammen. De individuele konijnen zijn enkel beschikbaar voor geïnteresseerden die al een konijn thuis hebben en deze willen koppelen. Konijnen zijn groepsdieren en daarom plaatsen wij geen konijnen die alleen komen te zitten. Alle onderstaande konijnen worden momenteel opgevoed in een gastgezin en zijn dus op het moment van verhuizing gewend aan contact met mensen.

 

Mocht u een van deze koppels of konijnen willen reserveren dan is dit mogelijk via het reserveringsformulier onderaan deze pagina. Bij vragen over de konijnen of over het aanschaffen van konijnen kunt u altijd contact opnemen via whatsapp of mail. Staat er geen koppel of konijn bij dat u aanspreekt? Dan kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. Alle verkoopinformatie vindt u op de pagina 'verkoopinformatie'.

Beschikbare koppels


Koppel 26 (vrij voor reservering)

Koppel 26

Ras: Nederlandse Hangoordwerg 

Kleurslag: zwart zilvervos en geel

Geslacht: ram + ram

Geboortedatum: 18-04-2023

Dit koppel kan opgehaald worden op vrijdag 7 juli De rammen worden voor de verhuizing gecastreerd en aan elkaar gekoppeld. 


Koppel 27 (vrij voor reservering)

Koppel 27

Ras: Nederlandse Hangoordwerg 

Kleurslag: blauw rhone en blauw japanner

Geslacht: ram + ram

Geboortedatum: 18-04-2023

Dit koppel kan opgehaald worden op vrijdag 7 juli De rammen worden voor de verhuizing gecastreerd en aan elkaar gekoppeld. 


Koppel 32 (vrij voor reservering)

Koppel 32

Ras: Nederlandse Hangoordwerg 

Kleurslag: blauw japanner en oranje japanner

Geslacht: ram + voedster

Geboortedatum: 19-04-2023 en 10-04-2023

Dit koppel kan opgehaald worden op vrijdag 7 juli. De ram wordt voor de verhuizing gecastreerd en gekoppeld aan de voedster.


Koppel 30 (gereserveerd)

Koppel 30

Ras: Nederlandse Hangoordwerg 

Kleurslag: blauw en blauw chinchilla

Geslacht: ram + voedster

Geboortedatum: 24-04-2023

Dit koppel kan opgehaald worden op vrijdag 7 juli. De ram wordt voor de verhuizing gecastreerd en gekoppeld aan de voedster.


Reserveren

Via onderstaand formulier is het mogelijk om uw interesse kenbaar te maken voor een koppel of een konijn. Wanneer uw verzoek tot reservering is goedgekeurd, is het definitief mogelijk om een reservering te plaatsen. U krijgt na het verzenden van het formulier binnen een dag bericht over de mogelijkheden. Na goedkeuring van de reservering krijgt u twee dagen de tijd om deze reservering te bevestigen door het aankoopbedrag te voldoen. Na deze twee dagen vervalt uw vrijblijvende reservering.

 

Omdat konijnen groepsdieren zijn verhuizen alle jonge konijnen per koppel in de combinatie gecastreerde ram + voedster, of twee gecastreerde rammen. Het is ook mogelijk om een individuele gecastreerde ram of voedster te reserveren wanneer u al een konijn thuis heeft en een maatje zoekt voor dit konijn. 

 

Voordat u onderstaand formulier invult is het goed om eerst de pagina met verkoopinformatie goed door te lezen, deze verkoopinformatie vindt u onder het kopje 'verkoopinformatie'.

 

Reserveringsformulier

 

Uw adresgegevens

 

Het nummer van de konijnen of het konijn waarin u geïnteresseerd bent, dit mogen ook meerdere koppels of konijnen zijn.

 

Als fokker vind ik het belangrijk dat de konijnen goed terechtkomen. Ik vraag u dan ook om een foto bij te voegen van het toekomstige verblijf van de konijnen en daarnaast zou het fijn zijn als u een korte toelichting zou willen geven over waaarom u graag konijnen als huisdier zou willen.